بررسی مشکلات زیرساختی بازار تاریخی تبریز/ تقدیر از بازاریان خیّر بازار

با حضور یعقوب هوشیارشهردار کلانشهر تبریز، حجه الاسلام برگی عضو شورای شهر تبریزو منیری فر شهردار منطقه 8 به همراه هیات امناء بازار تاریخی تبریز، جلسه ای پیرامون بررسی مشکلات بازار تاریخی تبریز در شهرداری منطقه 8 تبریز، برگزار شده و در پایان از بازاریان خیّر بازار تاریخی تبریز تقدیر به عمل آمد.

به گزارش بازتاب تبریز، در این جلسه یعقوب هوشیار شهردار کلانشهر تبریز، ضمن ارزشمند خواندن جایگاه بازار تاریخی تبریز به اقدامات شهرداری تبریز در راستای میراث داری از این گنجینه جهانی اشاره کرده و گفت : شهرداری تبریز در راستای ساماندهی و میراث داری از بازار تاریخی تبریز به عنوان بزرگترین بازار تاریخی جهان، طی سالیان اخیر اقدام به تخریب آسفالت و سنگفرش کل معابر بازار تاریخی تبریز کرده است که تا کنون بیش از 90درصد معابر بازار را سنگفرش کرده و در کنار آن عملیات جداره سازی و مرمت نمای داخلی و بیرونی بازار توسط شهرداری منطقه 8 در حال اجراست.
وی در خصوص جایگاه بازار تاریخی تبریز گفت: شهرداری تبریز نیز همواره در کنار بازاریان به عنوان یک سرمایه اجتماعی بوده و هست چرا که اصناف بازار تبریز همواره نقش مهمی در رخدادهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی شهر و کشورمان داشته و دارند.
هوشیار افزود: در این راستا باید با مشارکت اصناف و بازاریان، بازار تاریخی تبریز را درشان تاریخ تبریز ساماندهی کنیم و جلسات مختلف و مداومی با بازاریان در راستای پیشبرد امورات ساماندهی بازار داشته باشیم.
در ادامه این جلسه حسین منیری فر شهردار منطقه 8به پروژه های شهرداری منطقه 8دربازار تاریخی تبریزاشاره کرده و گفت: طی ماه های اخیر 12 پروژه مرمتی و ساماندهی در محدوده بازار تبریز اجرایی کرده ایم که اهم آنها شامل: احداث سردرب حرمخانه، احداث سردرب کفاشان،  جداره سازی بلوار جمهوری اسلامی، جداره سازی بازار گرجیلر، سنگفرش ورودی سرای امیر، سنگفرش دربند جامع، اصلاح سنگفرش گرجیلر، اصلاح سنگفرش بازار صفی، مرمت سقف بازار کفاشان، نورپردازی بازار تاریخی تبریز، احداث پیاده راه یمن دوزان، احداث آبخوری های سنتی در کاروانسراهای بازار می باشد.
وی در ادامه گفت: در راستای معرفی شایسته و فناوری محور  معابر، راسته ها، سراها، تیمچه ها و اصناف صاحب نام بازار تاریخی تبریز، شهرداری منطقه 8 اقدام به طراحی ونصب انواع تابلوهای کیو آر کد درقسمتهای مختلف بازار تاریخی تبریز کرده است تا به عنوان دایره المعارف بازار تاریخی تبریز بصورت فناوری محور عمل کند.
شهردار منطقه 8 افزود: شهروندان و گردشگران گرامی میتوانند با اسکن«QR Code» نصب شده، معرفی جامع از تاریخچه سراها، تیمچه ها، راسته ها، صنف های تجاری، و اصناف صاحب نام  بازار تاریخی تبریز را در بستر مجازی دریافت کنند.
منیری فر در پایان به تهیه کتاب تاریخ شفاهی بازار توسط شهرداری منطقه 8 اشاره کرده و گفت:  یکی دیگر از رسالت هایی که در حوزه ی اجتماعی بازار برای خود تعریف کرده ایم چاپ و نشر  کتاب تاریخ شفاهی بازار تبریز است که طی ماه های آتی شاهد نشر و توزیع این کتاب ارزشمند در باب تشریح صنف های مختلف بازار و معرفی بازاریان صاحب نام تبریزی، خواهیم بود.

حجه الاسلام رسول برگی عضو  شورای شهر تبریز نیز در این جلسه از اعلام آمادگی شورای شهر برای  همکاری در تداوم مرمت و ساماندهی بازار تاریخی تبریز خبر داده واظهار امیدواری نمود  با کمک شورای شهر و شهرداری و بازاریان مشکلات  بازار را به زودی حل کنیم.
اصناف و کسبه بازارتبریز نیز در این جلسه با تشکر از همراهی و توجه ویژه شهرداری منطقه 8 به بازار تبریز گفتند: خوشبختانه شهردار منطقه هشت تبریز همواره در کنار بازاریان بوده و پیگیر امورات بازار هستند که این توجه وی قابل تقدیر است.
در پایان این جلسه شهردار کلانشهر تبریز با اعطای لوح های تقدیر از بازاریان صاحب نام و خیّر بازار تاریخی تبریز قدردانی به عمل آورد.

لینک کوتاه خبر:

http://baztabtabriz.ir/?p=10871

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

1 + 10 =

  • جدیدترین
  • داغ ترین ها
  • پربازدیدترین ها